Berita Teknologi

Siri Galaxy S10 2019 Samsung juga mendapat One UI 4 beta

TL;DR

  • Samsung Korea telah mengumumkan bahawa pemilik siri Galaxy S10 kini boleh menyertai One UI 4 beta.
  • Kami menjangkakan bahawa program beta akan merebak ke negara lain tidak lama lagi.

Samsung telah melakukan kerja yang hebat dalam membawa Android 12 kepada peranti terbarunya, sebagai Siri Galaxy S21 telah menerima versi kemas kini yang stabil. Ternyata syarikat itu tidak membuang masa untuk membawa versi beta kepada peranti yang lebih lama.

Samsung Korea diumumkan di forumnya (h/t: Bantuan Tizen) itu Siri Galaxy S10 pemilik kini boleh menyertai program ujian beta One UI 4.0. Peranti yang disertakan dalam pusingan ini ialah Galaxy S10, Galaxy S10e, Galaxy S10 Plus dan Galaxy S10 5G. Semak poster di bawah.

Samsung Galaxy S10 one ui 4 beta korea

Belum ada maklumat mengenai ketersediaan yang lebih luas lagi (cth. Eropah, Amerika Utara, Asia dll), tetapi kami menjangkakan bahawa pendaftaran beta akan dilancarkan di lebih banyak pasaran tidak lama lagi.

Namun begitu, agak menyegarkan untuk melihat Android 12 hadir ke barisan perdana berusia dua tahun secepat ini, walaupun ia hanya versi beta buat masa ini. Dan ini bukan kali pertama kami melihat model Samsung 2019 mendapat One UI 4 beta, kerana Samsung Korea disahkan awal minggu ini bahawa siri Note 10 akan mendapat akses juga. Ini merupakan perubahan yang dialu-alukan daripada syarikat yang mengambil masa yang lama untuk membawa perisian beta kepada telefon terbaharu mereka.

Bagi kemas kini yang stabil? baiklah, Pelan halatuju Samsung AS menunjukkan jangka masa Januari 2022 untuk siri Galaxy Note 10 dan tetingkap Februari 2022 untuk julat Galaxy S10.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Siri Galaxy S10 2019 Samsung juga mendapat One UI 4 beta
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker