Berita Teknologi

Samsung Galaxy S20 FE masih berbaloi untuk dibeli pada tahun 2021

David Imel / Android Authority

Walaupun kami membuat kesimpulan sendiri, kami juga ingin mendengar daripada pembaca jika mereka percaya Galaxy S20 FE masih merupakan cadangan yang menarik. Keputusan tinjauan pendapat kini masuk.

Samsung Galaxy S20 FE setahun kemudian: Adakah ia masih berbaloi untuk dibeli?

Keputusan

Tinjauan pendapat ini kurang daripada 1,000 undian sejak ia disiarkan secara langsung pada 4 Disember. Yang berkata, nisbah respons mungkin akan kekal agak konsisten walaupun lebih ramai pembaca mengambil kira.

Sebilangan besar responden (85.3%) masih percaya Samsung Galaxy S20 FE masih berbaloi untuk dibeli. Hanya 14.7% responden percaya bahawa telefon tidak lagi berbaloi untuk dipertimbangkan.

Lihat juga: Kajian asal Samsung Galaxy S20 FE kami

Kami merasakan kedua-dua respons adalah sah. Mengikut pengalaman jangka panjang kami, Galaxy S20 FE menawarkan nilai yang sangat baik pada harga pelancaran $699, dan lebih-lebih lagi sekarang kerana ia lebih murah. Spesifikasi dan prestasinya masih bertahan setahun kemudian. Hayat bateri mengagumkan, manakala One UI kekal sebagai sorotan yang pasti pada telefon Samsung secara umum.

Sudah tentu, terdapat kelemahan. Model Exynos ketinggalan di belakang rakan sejawat Snapdragonnya, bahagian belakang kaca tidak begitu menyenangkan di tangan seperti kaca sebenar, manakala prestasi kamera telefon boleh dipukul dan terlepas.

Komen anda

  • Farhad Ahmad Tajuddin: Dengan S21 FE akan menggunakan Snapdragon 888 (yang terdedah kepada terlalu panas) dan tiada sokongan kad mikroSD, saya masih akan membeli S20 FE. Ini adalah kira-kira wang telefon pintar Samsung perdana yang disokong DeX paling murah yang boleh dibeli.
  • Sachouba: Saya benar-benar tidak mempunyai pendapat yang sama dengan anda tentang telefon ini. Saya memiliki versi 5G dengan Snapdragon 865. Prestasi adalah terkemuka, hayat bateri benar-benar hebat, One UI adalah hebat. Pengecasan pantas cukup dihormati pada 25W. Ia tidak mengecas telefon dalam masa 30 minit, tetapi digabungkan dengan hayat bateri yang hebat, ia membolehkan anda memperoleh beberapa jam hayat bateri tambahan dalam beberapa minit pengecasan, dan jauh lebih pantas daripada pengecasan 15W.
  • JN: Terima kasih kepada S20 FE Saya bukan iDiot lagi. Paparan 120hz dan prestasi yang baik untuk harga yang berpatutan. Apple membenci Brazil/Brazil dan itu fakta yang saya ambil masa terlalu lama untuk sedar. Samsung Global melakukan sebaliknya, membawa kasih sayang, menyokong acara sukan, atlet, berusaha untuk melaraskan harga di sini di Brazil dan sebagainya… xoxoxoxo Samsung anda adalah yang terbaik! 🥇

Itu sahaja untuk tinjauan pendapat Samsung Galaxy S20 FE ini. Adakah anda mempunyai sebarang pemikiran lanjut tentang telefon atau hasilnya? Pastikan anda meninggalkan komen di bawah.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Samsung Galaxy S20 FE masih berbaloi untuk dibeli pada tahun 2021
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker