Berita Teknologi

Profil Google TV ditangguhkan, kini dilancarkan dalam beberapa bulan akan datang

TL;DR

  • Profil pengguna individu Google TV telah ditangguhkan untuk beberapa bulan akan datang.
  • Ciri yang sangat diminta itu mula-mula diumumkan pada awal Oktober.
  • Walau bagaimanapun, kad Mod Ambien baharu platform akan dikeluarkan tepat pada masanya.

Sejak Google TV pelancaran pada 2020, nampaknya tiada satu ciri yang jelas: sokongan untuk berbilang profil pengguna. Google diumumkan pada Oktober 2021 bahawa ia akan menambahkan profil pengguna pada Google TV “dalam minggu-minggu akan datang”, tetapi kemas kini itu tidak pernah tiba. Sekarang, Google (melalui 9to5Google) telah mengesahkan bahawa profil pengguna akan ditangguhkan lagi.

Syarikat itu berkata sokongan untuk profil pengguna individu akan dilancarkan ke Google TV “dalam beberapa bulan akan datang.” Sama ada itu bermakna keluaran Januari-Februari atau lebih baru, kami tidak tahu.

Apabila ia dilancarkan, profil peribadi akan membenarkan setiap ahli isi rumah anda menyediakan profil unik mereka sendiri dalam antara muka Google TV. Mereka akan menerima cadangan mereka sendiri dan menambahkan media pada senarai pantau mereka sendiri. Sokongan Google Assistant juga akan tersedia untuk semua profil pengguna dan terikat pada akaun Google peribadi setiap pengguna.

berkaitan: Jika anda membeli peranti penstriman murah, pastikan peranti itu mempunyai satu perkara ini

Pada bulan Oktober, Google juga mengumumkan kad mod ambien baharu, yang akan memaparkan skor sukan, cuaca, berita dan maklumat yang lebih berkaitan di Google TV apabila ia tidak digunakan secara aktif. Kad ini nampaknya tidak tertangguh. Malah, menurut Google, mereka sedang melancarkan sekarang untuk memilih pengguna di Amerika Syarikat.

Kami akan memastikan anda sentiasa dikemas kini sambil kami mengetahui lebih lanjut tentang kelewatan profil pengguna Google TV.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Profil Google TV ditangguhkan, kini dilancarkan dalam beberapa bulan akan datang
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker