Berita Teknologi

Pengguna isyarat? Anda kini boleh menjadi Penyokong Isyarat dengan menderma

Edgar Cervantes / Android Authority

TL;DR

  • Signal telah mengumumkan bahawa anda kini boleh membuat derma bulanan melalui aplikasi.
  • Derma ini juga memberi pelanggan lencana yang dipaparkan pada profil mereka.
  • Langganan akan berhenti secara automatik jika anda belum menggunakan apl pada bulan itu.

Isyarat telah melihat pertumbuhan yang mengagumkan pada tahun 2021 berikutan pengumuman dasar privasi kontroversial WhatsApp pada bulan Januari. Apl ini menjanjikan untuk menjadi platform pemesejan yang paling selamat dan memfokuskan privasi, tetapi ia tidak disokong oleh sebuah syarikat besar dan tidak menjalankan pengiklanan atau menjual data.

Kini, Yayasan Isyarat telah diumumkan satu cara untuk pengguna memberi kembali kepada apl pemesejan. Pasukan itu mendedahkan bahawa pengguna kini boleh menjadi apa yang dipanggil Signal Sustainers dengan menderma yuran bulanan kepada Signal.

Tangkapan skrin skrin derma menunjukkan bahawa anda boleh menderma $5, $10, atau bahkan $20 sebulan kepada Signal. Pembayaran ini juga memberikan lencana kepada penderma yang boleh dipaparkan pada profil mereka. Lihat imej di bawah untuk mendapatkan idea yang lebih baik tentang cara ini berfungsi.

Sumbangan Signal Sustainers

Sebagai langkah yang dialu-alukan, Signal berkata langganan hanya akan diperbaharui jika anda telah menggunakan aplikasi pada bulan itu. Jika tidak, langganan anda dibatalkan jika anda gagal menggunakan apl pada bulan itu atau menyahpasangnya.

Jika tidak, apl pemesejan juga akan membenarkan pengguna memberi apl “rangsangan”. Iaitu, “lima tinggi maya” yang berfungsi sebagai cara untuk mengucapkan terima kasih dan membuka kunci lencana yang berkaitan untuk digunakan pada profil anda.

Adakah anda akan mendaftar untuk derma bulanan kepada Signal? Pilih jawapan anda melalui tinjauan pendapat di bawah.

Adakah anda akan mendaftar untuk derma bulanan kepada Signal?

46 undi

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Pengguna isyarat? Anda kini boleh menjadi Penyokong Isyarat dengan menderma
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker