Berita Teknologi

Paparan siri Galaxy Tab S8 baharu menunjukkan takuk kecil Ultra sekali lagi

Eric Zeman / Android Authority

TL;DR

  • Satu lagi paparan Galaxy Tab S8 Ultra telah menunjukkan takuk paparan kecil.
  • Kami juga dapat melihat Galaxy Tab S8 dan S8 Plus.

Kami mendapat pandangan pertama kami yang dikatakan pada masa hadapan Galaxy Tab S8 Ultra pada bulan Oktober, menunjukkan takuk paparan dalam langkah yang agak luar biasa untuk Samsung. Kami telah melihat vanila Galaxy Tab S8 juga, tetapi kami baru sahaja menerima satu lagi pandangan pada keseluruhan siri Galaxy Tab S8.

Pembocor veteran Evan Blass menyiarkan paparan siri Galaxy Tab S8, iaitu Galaxy Tab S8 Ultra, Galaxy Tab S8 Plus dan Galaxy Tab S8 standard. Kami tidak melihat varian Plus khususnya sehingga sekarang. Anda boleh melihat paparan di bawah.

Imej model Ultra sememangnya menunjukkan takuk paparan kecil di sini, menganjurkan apa yang kelihatan seperti dua penderia. Tidak jelas pada peringkat ini jika ini adalah dua kamera atau kamera dan penderia yang tidak berkaitan (cth. buka kunci muka).

Sementara itu, Galaxy Tab S8 dan S8 Plus berkongsi banyak persamaan antara satu sama lain berdasarkan paparan ini. Mereka mempunyai bezel yang sama tebal dan lokasi butang yang hampir sama.

Tidak banyak lagi yang boleh diperoleh daripada pemaparan ini, tetapi kebocoran sebelum ini mencadangkan model Ultra mempunyai dwi kamera belakang, jalur magnet untuk dok S Pen dan paparan 14.6 inci. Sementara itu, kebocoran Tab S8 sebelumnya juga menunjukkan kepada dua kamera belakang dan jalur magnetik. Jadi kami menjangkakan dua ciri yang sama akan tersedia pada varian Plus.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Paparan siri Galaxy Tab S8 baharu menunjukkan takuk kecil Ultra sekali lagi
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker