Berita Teknologi

Oppo Find X5 Pro (atau Find X4 Pro) menyebabkan kebocoran

TL;DR

  • Render baru sahaja bocor untuk Oppo Find X5 Pro.
  • Paparan menunjukkan bonggol kamera yang unik dan tidak simetri.
  • Nampaknya telefon ini tidak akan mempunyai kamera swafoto bawah paparan.

Pada tahun 2021, the Oppo Find X3 Pro memperoleh markah tinggi dari seluruh industri teknologi, termasuk di sini di Android Authority. Dengan 2022 hanya beberapa hari lagi, sudah tiba masanya untuk mula memikirkan tindakan susulan peranti itu.

Ulasan kami: Oppo Find X3 Pro

Terima kasih kepada pembocor yang boleh dipercayai Steve Hemmerstoffer (melalui Persediaan), kami mempunyai render untuk apa yang kelihatan seperti Oppo Find X4 Pro. Walau bagaimanapun, disebabkan kepercayaan karut berleluasa Cina, kemungkinan besar ini akan menjadi Oppo Find X5 Pro. Masa akan memberitahu apa yang Oppo memutuskan untuk memanggil peranti itu.

Tanpa mengira namanya, telefon itu nampaknya merupakan evolusi semula jadi daripada Find X3 Pro. Lihat render untuk diri sendiri di bawah.

Oppo Find X5 Pro (atau X4 Pro) memaparkan

Modul kamera belakang meminjam sedikit daripada yang kami lihat pada Find X3 Pro. Panel belakang kelihatan menyelubungi modul, memberikannya cerun beransur-ansur dan bukannya tebing bergerigi.

Walau bagaimanapun, kali ini, modul kelihatan tidak simetri, dengan gabungan pelik segi empat sama, trapezoid dan bulatan. Ia tidak kelihatan mengerikan, tetapi ia pasti kelihatan sangat berbeza daripada modul lain di luar sana.

Di tempat lain, paparan menunjukkan kamera swafoto dijajar kiri. Ini menunjukkan Oppo Find X5 Pro mungkin kekal dengan potongan tradisional untuk penembak menghadap hadapan, dan bukannya menggunakan kamera bawah paparan.

Kemungkinan akan ada telefon lain dalam siri Find X5/X4. Mudah-mudahan, kami akan mendapat beberapa kebocoran untuk mereka tidak lama lagi!

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Oppo Find X5 Pro (atau Find X4 Pro) menyebabkan kebocoran
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker