Berita Teknologi

Oppo Find N boleh lipat bocor penuh, nampak macam smol boi

TL;DR

  • Pembocor yang boleh dipercayai Evan Blass baru sahaja menyiarkan sekumpulan foto Oppo Find N.
  • Ini akan menjadi telefon boleh lipat pertama Oppo.
  • Ia nampaknya mempunyai reka bentuk yang sama seperti Galaxy Z Fold 3, tetapi jauh lebih kecil.

Setakat ini, satu-satunya syarikat yang benar-benar menjayakan telefon boleh lipat ialah Samsung. Syarikat itu telah menikmati peneraju berbilang generasi sejak pelancaran Samsung Galaxy Fold yang pertama. Walau bagaimanapun, hanya menunggu masa sebelum pesaing membuat percikan.

Lihat juga: Telefon lipat terbaik yang anda boleh dapatkan

Sebagai contoh, kami tahu Oppo mempunyai peranti boleh lipat pertama dalam perjalanan: the Oppo Find N. Sekarang, terima kasih kepada Evan Blass, kami mempunyai beberapa paparan dan imej tentang kemungkinan rupa telefon itu.

Anda boleh melihat sendiri paparan di bawah.

Paparan Oppo Find N bocor

Sejurus selepas itu, Oppo Find N nampaknya banyak meminjam daripada reka bentuk Galaxy Fold dan varian terbarunya, Galaxy Z Lipat 3. Walau bagaimanapun, Find N nampaknya jauh lebih kecil daripada mana-mana telefon Fold.

Bahagian belakang Find N nampaknya banyak meminjam daripada Oppo sendiri Cari X3 Pro. Modul kamera condong ialah panggilan balik terus kepada reka bentuk telefon itu. Menurut Blass, telefon itu boleh datang dalam tiga warna: kelabu, putih dan ungu.

Malangnya, Blass tidak mempunyai sebarang spesifikasi untuk dikongsi. Daripada kebocoran sebelum ini, kami agak pasti telefon itu akan mendarat dengan Snapdragon 888 dan bukannya yang baru diumumkan. Snapdragon 8 Gen 1.

Anda mungkin tidak perlu menunggu lama untuk telefon ini dilancarkan, memandangkan bilangan kebocoran yang kami lihat baru-baru ini. Nantikan!

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Oppo Find N boleh lipat bocor penuh, nampak macam smol boi
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker