Berita Teknologi

OnePlus 10 Pro mungkin mempunyai pengecasan yang lebih perlahan daripada yang dikhabarkan pertama

TL;DR

  • Seorang pembocor mendakwa bahawa OnePlus 10 Pro akan mempunyai pengecasan berwayar 80W.
  • Kebocoran terbaru ini juga nampaknya menyokong butiran yang dikeluarkan sebelum ini.

Kami sudah mempunyai banyak OnePlus 10 Pro bocor untuk menapis, tetapi nampaknya kereta api yang bocor itu masih belum berhenti. Pemberi maklumat Weibo yang terkenal Stesen Sembang Digital baru sahaja menyiarkan beberapa butiran jelas mengenai perdana baharu itu.

Pembocor itu mendakwa bahawa OnePlus 10 Pro akan dilengkapi dengan skrin OLED melengkung QHD+ 120Hz 6.7 inci (dengan teknologi LTPO) dan kamera swafoto 32MP dalam potongan lubang tebuk. Mengekalkan kamera, dipercayai bahawa telefon ini akan mempunyai kamera utama 48MP, kanta ultra lebar 50MP dan penembak telefoto 8MP 3X. Ini semua hampir sejajar dengan kebocoran sebelum ini.

Stesen sembang digital spesifikasi OnePlus 10 Pro

Perkara yang menjadi menarik ialah dalam bidang pengecasan, kerana pemberi maklumat memberitahu ia akan mempunyai pengecasan berwayar 80W. Ini adalah watt yang lebih rendah daripada Kelajuan 125W dicadangkan oleh seorang lagi pembocor awal tahun ini. Jika tidak, telefon ini juga dijangka mendapat pengecasan wayarles 50W, selaras dengan OnePlus 9 Pro.

Sama ada cara, pengecasan 80W sepatutnya memberikan masa pengecasan kurang daripada satu jam dengan bateri 4,500mAh. Malah, yang Mi 11 Ultra menawarkan pengecasan 67W yang mengambil masa kurang dari 40 minit untuk bateri 5,000mAhnya. Oleh itu, anda masih perlu mendapatkan kelajuan tambah nilai yang pantas jika OnePlus 10 Pro dilengkapi dengan pek 5,000mAh.

Namun begitu, antara siri Galaxy S22, rangkaian Google Pixel 6 dan siri Xiaomi 12, tidak akan ada kekurangan telefon unggul yang berkualiti untuk dipilih pada tahun 2022. Jadi kami berharap siri OnePlus 10 memberikan pengalaman yang hebat apabila ia akhirnya dikeluarkan.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: OnePlus 10 Pro mungkin mempunyai pengecasan yang lebih perlahan daripada yang dikhabarkan pertama
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker