Berita Teknologi

Dapatkan kertas dinding Samsung Galaxy S22 yang bocor di sini

Oliver Cragg / Android Authority

TL;DR

  • Beberapa kertas dinding Samsung Galaxy S22 dikatakan baru sahaja bocor.
  • Anda boleh memuat turun empat kertas dinding di sini.
  • Sumber dinding ini tidak jelas pada masa ini, jadi kami tidak pasti sejauh mana ia boleh dipercayai.

Pada awal 2022, kami menjangkakan Samsung untuk melancarkan lelaran seterusnya bagi telefon pintar Galaxy S perdananya. Kini, lebih sebulan sebelum pelancaran yang dijangkakan itu, kami mempunyai kebocoran menarik berkaitan telefon.

Di bawah, anda akan menemui apa yang dikatakan kertas dinding Samsung Galaxy S22. Empat kertas dinding sudah tentu kelihatan sah kerana ia menampilkan reka bentuk abstrak dan berwarna-warni yang biasa kita lihat daripada Samsung. Bagaimanapun, punca kebocoran Polis Android, tidak menyebut tentang cara mereka memperolehnya. Oleh itu, kita akan menjadi lebih ragu-ragu terhadap mereka daripada biasa. Kami telah menghubungi Polis Android untuk mendapatkan kejelasan mengenai perkara ini.

Lihat juga: Semua khabar angin Samsung Galaxy S22 di satu tempat

Walau apa pun, kertas dinding Samsung Galaxy S22 pasti kelihatan tepat. Mereka tidak terlalu berbeza daripada kertas dinding yang kami lihat pada Galaxy S21 dan juga Galaxy S20 siri. Yang dengan latar belakang hitam, khususnya, kelihatan sangat dekat dengan dinding rasmi yang disertakan dengan Samsung Galaxy S21 Ultra.

Lihat sendiri empat dinding dalam galeri di bawah. Jika anda ingin mencubanya, sila jangan muat turunnya dari galeri. Imej tersebut telah dimampatkan dan tidak akan kelihatan sebaik pada peranti anda. Sebaliknya, tatal ke bawah melepasi galeri dan klik butang untuk memuat turun fail ZIP dengan semua kertas dinding Samsung Galaxy S22 pada peleraian tertingginya.

Apa pendapat anda tentang ini? Beritahu kami dalam ulasan!

Kertas dinding Samsung Galaxy S22 bocor

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Dapatkan kertas dinding Samsung Galaxy S22 yang bocor di sini
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker