Berita Teknologi

Apakah yang paling perlu diperbaiki oleh HMD dengan telefon pintar Nokianya?

Ryan Haines / Android Authority

Minggu ini menandakan ulang tahun kelima HMD mengumumkan bahawa ia akan memasuki pasaran dengan telefon pintar berjenama Nokia dan mengambil alih perniagaan telefon ciri Nokia.

Syarikat itu telah menghasilkan pelbagai telefon pintar sejak itu, tetapi apakah yang paling perlu diperbaiki oleh HMD pada telefon Nokianya? Itulah yang kami ingin ketahui daripada anda dalam tinjauan pendapat yang ditampilkan hari ini. Jadi berikan kami jawapan anda melalui tinjauan pendapat di bawah dan tinggalkan ulasan jika anda ingin menghuraikannya.

Apakah yang paling perlu ditangani oleh HMD dengan telefon pintar Nokianya?

5623 undi

Di satu pihak, syarikat itu telah menawarkan beberapa telefon yang menarik sejak penubuhannya. Kami mempunyai Nokia XR20, Nokia 8 dan Nokia 9 PureView. Firma itu pada mulanya juga menumpukan pada kemas kini dan pengambilan hampir saham pada Android, semuanya sambil menawarkan jejak geografi yang luas juga. Sukar untuk menyalahkan syarikat apabila ia berkaitan dengan yang terakhir kerana ia adalah salah satu daripada beberapa jenama utama dengan kehadiran hampir global yang merangkumi Amerika Utara.

Kemudian sekali lagi, sebagai Dhruv Bhutani kita sendiri dicatat dalam sekeping pendapat, syarikat itu telah mengecewakan pengguna apabila melibatkan kemas kini perisian dan harga peranti terkini. Dan kami juga tidak pernah melihat mana-mana telefon utama Nokia yang sah dalam beberapa tahun.

Jadi apa pendapat anda? Patutkah HMD menangani kemas kini, harga, kualiti reka bentuk/binaan, kekurangan perdana atau sesuatu yang lain? Pilih pilihan anda dalam tinjauan pendapat di atas.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Apakah yang paling perlu diperbaiki oleh HMD dengan telefon pintar Nokianya?
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker