Berita Teknologi

Apakah telefon terbaik pada tahun 2021? Ia adalah perlawanan akhir besar untuk Pilihan Pembaca!

Robert Triggs / Android Authority

Kami kini mengambil undian kepada khalayak kami Instagram dan Facebook (serta di sini, betul-betul di bawah perenggan ini) untuk menentukan pilihan Pilihan Pembaca 2021 kami. Undian akan dibuka selama 24 jam sebelum kami menobatkan pemenang kami. Kali ini pilihannya mudah: adakah pengembalian Google pada tahun 2021 cukup untuk menjatuhkan raja Android yang memerintah, Samsung?

Apakah telefon terbaik pada tahun 2021?

2366 undi

Google Pixel 6 Pro lwn Samsung Galaxy S21 Ultra

Di atas kertas, terdapat banyak persamaan antara kedua-dua telefon. Dengan skrin OLED bersaiz serupa, bateri bersaiz sama, RAM dan storan (sekurang-kurangnya pada model asas), persediaan kamera dan janji kemas kini yang sangat serupa, perbezaannya berpunca daripada pemproses, harga dan versi Android. semasa pelancaran.

Kami sudah tahu anda mempunyai perasaan yang kuat tentang kedua-dua telefon ini kerana, kami telah bertanya kepada anda.

Apabila kami meninjau pembaca kami untuk bertanya barisan produk yang anda akan beli, hasilnya menarik: lebih daripada 70% responden berkata mereka lebih berkemungkinan membeli salah satu siri Pixel 6 berbanding mana-mana barisan S21. Kami juga melakukan penembakan kamera buta dengan Pixel 6 Pro, S21 Ultra dan iPhone 13 Pro Max di mana hampir 50% memilih Pixel 6 Pro sebagai penembak terbaik daripada ketiga-tiganya. Jadi adakah ini bermakna Google mempunyai yang ini dalam beg?

Kami sudah tahu anda mempunyai perasaan yang kuat tentang kedua-dua telefon ini kerana, kami telah bertanya kepada anda.

Samsung mempunyai peminat yang sangat setia. Walaupun ramai peminat akan melaporkan tidak berpuas hati tentang produk apabila ia diumumkan, lama kelamaan sentimen itu sering berubah dan sokongan untuk barisan produk Samsung semakin kukuh. Tahun demi tahun Samsung terus mengeluarkan peranti yang hebat dan menjual banyak telefon supaya ia melakukan sesuatu yang betul.

Hanya undian terakhir ini akan memberitahu kami di mana terletaknya kesetiaan anda: dengan Samsung S21 Ultra, definisi perdana 2021, atau dengan Pixel 6 Pro, telefon yang menunjukkan Google akhirnya mencuba. Pastikan untuk mengundi kegemaran anda di atas dan tekan saluran sosial kami untuk mendapatkan peluang lain untuk membantu kegemaran anda membawanya pulang.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Apakah telefon terbaik pada tahun 2021? Ia adalah perlawanan akhir besar untuk Pilihan Pembaca!
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker