Berita Teknologi

Android Authority: Anugerah Terbaik 2021

Kami berbangga ulasan kami di sini di Android Authority, sama ada telefon pintar bleeding-edge, pengecas wayarles, Chromebook atau vakum robot. Tidak kira apa kategori produk, kami memikirkan apa yang menjadikan produk itu ditandakan, untuk siapa produk itu paling sesuai dan sama ada ia benar-benar memenuhi dakwaan yang dibuat oleh pengeluarnya. Selepas setahun menyemak ratusan produk, ini adalah yang terbaik yang kami temui pada tahun 2021.

berkaitan: Telefon Android terbaik

Telefon pintar terbaik: Google Pixel 6

Google Pixel 6 dalam Pixel Stand

Robert Triggs / Android Authority

The Google Pixel 6 tanpa ragu-ragu adalah telefon pintar nilai untuk wang terbaik yang dikeluarkan pada tahun 2021. Ia memberikan pengalaman Android 12 premium yang sama seperti Pixel 6 Pro dan memuatkan kebanyakan perkakasan yang sama. Walaupun model Pro secara semula jadi menawarkan sedikit tambahan, Pixel 6 lebih daripada menebusnya dengan harga yang tiada tandingan sebanyak $599. Ketahui Pixel yang sesuai untuk anda dengan kami Panduan pembeli Pixel 6.

google pixel 6 tekan gambar sorta seafoam

Google Pixel 6

Pixel yang lebih mampu milik

Google Pixel 6 menampilkan paparan FHD+ 6.4 inci dan berjalan pada SoC Google Tensor yang serba baharu. Ia mempunyai sistem kamera yang dipertingkatkan, ciri perisian eksklusif dan menawarkan beberapa perkakasan terbaik yang pernah dihasilkan oleh Google.

Boleh pakai terbaik: Samsung Galaxy Watch 4

Samsung Galaxy Watch 4 pada permukaan kulit memaparkan muka jam Info Brick.

Kaitlyn Cimino / Android Authority

The Samsung Galaxy Watch 4 ialah salah satu jam tangan pintar yang jarang ditemui yang menjadi lebih baik dari semasa ke semasa. Ia telah menerima beberapa kemas kini yang telah banyak membantu dalam bidang perisian, menjadikan Watch 4 tempat teratas kami untuk barang boleh pakai tahun ini. Ia merupakan pameran sebenar untuk Wear OS 3 dan menawarkan pengalaman yang hebat memandangkan ia adalah yang pertama yang boleh dipakai Samsung telah dikeluarkan pada platform boleh pakai Google selama bertahun-tahun. Untuk menentukan model yang sesuai dengan keperluan anda, lihat kami Panduan pembeli Galaxy Watch 4.

jam tangan samsung galaxy 4 44mm hijau

Samsung Galaxy Watch 4

Jam pintar terbaik Samsung, kini dengan Wear OS

Samsung dan Google menggabungkan kuasa untuk memperbaiki keadaan perisian dengan jam tangan pintar pada Android. Hasilnya ialah Samsung Galaxy Watch 4 dan Galaxy Watch 4 Classic baharu, menjalankan Wear OS baharu yang dibangunkan bersama. Galaxy Watch 4 standard adalah untuk orang ramai yang lebih sporty, manakala Watch 4 Classic adalah untuk mereka yang mahukan jam tangan yang boleh mereka pakai ke pejabat.

Chromebook Terbaik: Acer Chromebook Spin 713

Mod persembahan Acer Chromebook Spin 713

Eric Zeman / Android Authority

The Acer Chromebook Spin 713 ialah Chromebook kegemaran kami pada tahun 2021. Dengan prestasi cemerlang, paparan, kualiti binaan dan portnya, Spin 713 ialah Chromebook julat pertengahan atas yang perlu diperolehi. Faktor bentuk boleh tukar dan penarafan MIL-STD-810H menambah banyak fleksibiliti, bermakna ia tidak perlu meninggalkan sisi anda. Seperti yang dikatakan Eric dalam ulasan kami: ia mungkin tidak kelihatan seperti banyak tetapi ia mendapat tempat yang penting. Lihat lebih banyak lagi Chromebook terbaik.

6458849cv4d

Acer Chromebook Spin 713

Semasa anda dalam perjalanan, anda memerlukan komputer riba yang boleh bersaing dengan anda.

Acer Chromebook Spin 713 ialah Chromebook julat pertengahan berkuasa yang merangkumi paparan 13.5 inci, pemproses Intel Core i5, 8GB RAM dan storan 256GB. Ia juga mempunyai port Thunderbolt 4 dan HDMI, bersama-sama dengan Wi-Fi 6.

Komputer riba terbaik: Apple MacBook Pro (M1 Pro)

Komputer riba ulasan Apple MacBook Pro 2021 dibuka di atas meja

Kris Carlon / Android Authority

Melainkan anda telah tinggal di bawah batu selama beberapa bulan yang lalu, anda pasti tidak akan terlepas kesan yang dimiliki oleh MacBook Pro 2021 baharu. The MacBook Pro dengan cip M1 Pro mewakili perubahan laut dalam perkara yang boleh kita jangkakan daripada prestasi komputer riba pada kuasa bateri. Dengan pengenalan semula pengecasan MagSafe, slot kad SD dan port HMDI, bersama-sama dengan penambahbaikan pada paparan, pembesar suara dan hayat bateri, MacBook Pro 2021 ialah Mac yang kami tunggu-tunggu. Semak lebih banyak daripada komputer riba terbaik duit boleh beli.

  • Tempat kedua: Microsoft Surface Pro 8
  • Tempat ketiga: HP Spectre X360 14
Imej Widget Apple 16 inci MacBook Pro Lewat 2021

Apple MacBook Pro (16-inci, M1 Pro)

Dicaj tambahan untuk profesional

Dengan cip M1 Pro atau M1 Max yang sangat pantas โ€” silikon Apple pertama yang direka untuk profesional โ€” anda mendapat prestasi hebat dan hayat bateri yang menakjubkan. Tambahkan pada paparan Liquid Retina XDR yang menakjubkan, kamera dan audio terbaik yang pernah ada dalam komputer riba Mac, dan semua port yang anda perlukan.

Fon kepala terbaik: Sony WF-1000XM4

gandingan kes semakan sony wf 1000xm4

The Sony WF-1000XM4 adalah, tanpa ragu, fon telinga wayarles sebenar terbaik dengan ANC tersedia sekarang. Mereka menawarkan pembatalan hingar aktif, kesesuaian dan hayat bateri yang jauh lebih baik daripada AirPods Pro, saingan terdekat mereka. Sony WF-1000XM4 menyediakan pilihan penyesuaian yang hebat pada peranti Android berpasangan (dan hanya kurang sedikit pada peranti Apple). Pada $279, ia bukan fon telinga ANC termurah, tetapi ia adalah yang terbaik. Lihat lebih banyak lagi fon telinga wayarles sebenar terbaik kita dah cuba.

Fon telinga wayarles sebenar Sony WF-1000XM4 yang membatalkan hingar dalam warna hitam dengan latar belakang putih.

Fon Telinga Wayarles Sony WF-1000XM4

Fon telinga yang membatalkan hingar dengan banyak ciri perisian untuk membezakannya.

Fon kepala tanpa wayar WF-1000XM4 membawa pembatalan hingar dan kualiti audio yang terkemuka dalam industri ke tahap yang lebih tinggi. Dibuat agar sesuai dengan setiap telinga, mereka menawarkan pengalaman yang diperibadikan yang menyesuaikan diri dengan setiap situasi.

Produk rumah pintar terbaik: Roborock S7

Dok kosong automatik Roborock S7 dengan pandangan sisi vakum robot

Kris Carlon / Android Authority

The Roborock S7 adalah revolusi dalam vakum robot yang juga mengemop. Sistem VibraRise yang bijak mengesan permaidani dan mengangkat pendakap mop bergetar untuk mengelakkan permaidani atau permaidani anda basah. Sebaik sahaja ia kembali ke lantai yang keras, mop turun ke bawah dan motor getaran menyental lantai anda sehingga bersih. Semua itu dan ia juga mengosongkan dengan kuasa sedutan 2,500Pa. Roborock S7 juga boleh dipasangkan dengan kemudahan dok mengosongkan automatik. Semak lebih banyak daripada kami vakum robot kegemaran.

Paparan Roborock S7

Roborock S7

Tingkatkan Pembersihan Anda dengan Mop Sonic

Teknologi mengemop sonik. Mengangkat mop pintar. Pengecaman permaidani ultrasonik. Berus semua getah baharu. Berus terapung ditingkatkan.

Peranti penstriman terbaik: Roku Streaming Stick 4K

tongkat penstriman roku 4k pada alat kawalan jauh

Ryan Haines / Android Authority

Imej Widget Roku Streaming Stick 4K 2021

Tongkat Penstriman Roku 4K 2021

Direka untuk menstrim, bukan untuk dilihat

Roku Streaming Stick 4K lebih pantas dan lebih berkuasa berbanding sebelum ini. Penerima Wi-Fi jarak jauh yang direka bentuk semula dicas super dengan kelajuan sehingga 2x ganda.

Aksesori terbaik: Anker Powerport III 25W

Anker PowerPort III 25W diletakkan pada iPhone

Robert Triggs / Android Authority

Anda tidak melihat banyak aksesori bertaraf 5 bintang dihidupkan Android Authority. The Anker Powerport III 25W, walau bagaimanapun, layak menerima setiap sedikit kredit yang boleh kami berikan. Ia benar-benar satu-satunya pengecas telefon yang anda perlukan, dengan sokongan untuk USB Power Delivery PPS, Quick Charge 4+ dan Anker’s PowerIQ3 untuk piawaian pengecasan lama termasuk untuk iPhone. Ini bermakna anda boleh mengecas pantas mana-mana telefon yang anda miliki dengan pengecas yang sama. Semak lebih banyak aksesori pengecasan kegemaran kami.

Pengecas dinding 25W Anker PowerPort III

Anker PowerPort III 25W

Dibina untuk telefon baru dan lama

Dengan piawaian PPS Penghantaran Kuasa USB dan Caj Pantas terkini, sokongan protokol lama dan kuasa 25W, Anker PowerPort III 25W ialah pengecas telefon pintar moden yang ideal.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Android Authority: Anugerah Terbaik 2021
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker