Lain-Lain

Transceiver, Senjata Baru Dalam Teknologi Arsenal

Apakah yang ditawarkan oleh Dell 320-2881?

Dell 320-2881 boleh dipasang yang memungkinkan untuk menjadikan antara muka optik lebih baik pada penghujung pembuatan kad. Ia juga membantu membantu antara muka penyambung yang berbeza atau gabungan SX dan LX SFP. Kini, sangkar SFP ialah lapisan yang dipasang pada papan PCB yang menerima transceiver. Dengan cara ini ia menghapuskan buruh pembuatan tambahan dan mengurangkan harga. Produk Dell adalah salah satu produk terbaik di pasaran hari ini.

Pelbagai Jenis Transceiver:

Hari ini anda akan menemui transceiver SFP yang terdiri daripada gentian mod tunggal dan berbilang mod. Kini SFP ini dikonfigurasikan dengan laser VCSEL 850nm pada gentian mod 550m (SX), laser 1310nm lebih gentian mod tunggal (LX) 10km, laser 1550nm lebih 40km (XD), 80km (ZX), 120km (EX atau EZX) gentian mod tunggal dan transceiver DWDM. Baru-baru ini industri transceiver telah membangunkan banyak penambahbaikan yang dibuat pada SFP MSA. Ia juga dikenali sebagai SFP+. Ia direka untuk kadar data yang lebih tinggi, kos yang lebih rendah dan prestasi terma yang lebih baik. SFP+ mampu menyokong Saluran Gentian 8.5Gbit/s dan 10.52Gbit/s, Ethernet 10Gbit/s (10GBase SR, LR dan LRM), SONET OC-192 (9.95Gbit/s) dan G.709 "OTU-2" (10.7 Gbit/s).

Hari ini transceiver SFP dibuat dengan pelbagai jenis jenis pemancar dan penerima. Dengan cara ini, pengguna mendapat pilihan untuk memilih transceiver yang sesuai untuk setiap pautan yang diperlukan untuk capaian optik berbanding jenis gentian optik sebenar. Transceiver paling kerap dikelaskan mengikut kelajuan penghantaran standard pada medium (cth 1.25 Gbit/s untuk Gigabit Ethernet atau 10.3125 Gbit/s untuk 10 Gigabit Ethernet). Syarikat multinasional memerlukan transceiver SFP kerana ia membantu syarikat mencapai objektif lebar jalur lebar mereka.

Apa yang GBIC-SHOP Tawarkan kepada Anda?

Kami di GBIC-Shop menyediakan pelbagai jenis SFP untuk memenuhi keperluan pelanggan. Produk GBIC dihasilkan secara eksklusif dengan komponen berkualiti tinggi dan mencapai jangka hayat melebihi purata dengan ketersediaan tinggi. Jika anda mencari Dell 320-2881 secara khusus di internet, GBIC-de ialah tempat terbaik untuk mencari transceiver terbaik dalam talian atau di Jerman. Hubungi kami di 0208 – 777 2478 – 0 untuk mengetahui lebih lanjut tentang perkhidmatan dan tawaran kami. Anda boleh menghubungi perkhidmatan pelanggan kami pada masa yang dinyatakan di tapak web kami. Kami boleh melantik wakil penjagaan pelanggan untuk membantu anda dengan pertanyaan anda. Anda juga boleh meminta butiran transceiver dengan wakil kami.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Transceiver, Senjata Baru Dalam Teknologi Arsenal
oleh Lena Friedman

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker