Berita Teknologi

Tinjauan: Adakah anda sudah menaik taraf kepada Windows 11?

Wira Windows 11

Windows 11 telah keluar selama sebulan sekarang, walaupun nampaknya sesetengah pengguna masih keliru dengan keperluan sistem Microsoft yang keruh.

Namun begitu, platform baharu itu membawa beberapa penambahan yang menarik. Kami mempunyai Sokongan apl Android (walaupun untuk Orang Dalam sekarang), menu mula yang direka bentuk semula dan bar tugas, dan reka letak snap tetingkap baharu. Adakah penambahan ini mendorong anda untuk mengemas kini ke Windows 11? Beritahu kami dengan mengambil tinjauan pendapat di bawah.

Di satu pihak, kami dapat memahami mengapa anda belum berbuat demikian. Windows 11 mempunyai beberapa keperluan sistem yang mengelirukan, agak ketat, yang bermaksud ia tidak boleh diakses seperti Windows 10. Kemas kini juga membawa estetika yang berbeza, yang mungkin tidak digemari sesetengah orang. Kemudian terdapat fakta bahawa prestasi permainan dilaporkan terpincang-pincang dalam beberapa kes juga.

Sebaliknya, kami pasti terdapat ramai orang yang menyukai baik pulih visual yang dibawa oleh Windows 11. Masukkan sokongan apl Android yang disebutkan di atas, apl asli yang dinaik taraf dan integrasi yang lebih mendalam dengan perkhidmatan Microsoft, dan terdapat jumlah yang wajar untuk disukai di sini.

Jadi sudahkah anda mengambil risiko? Beri kami jawapan anda melalui tinjauan pendapat di atas dan tinggalkan komen jika anda mempunyai lebih banyak perkara di fikiran anda.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Tinjauan: Adakah anda sudah menaik taraf kepada Windows 11?
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker