Berita Teknologi

Spesifikasi, paparan Honor 60 dan Honor 60 Pro dan banyak lagi

Dari kiri ke kanan: Honor 60 dalam Juliet, Starry Sky Blue dan Jade Green

TL;DR

  • Kehormatan perdana akan datang, Honor 60 dan 60 Pro, telah bocor dari pelbagai sumber.
  • Kami mempunyai butiran mengenai paparan Honor 60, reka bentuk, kamera dan banyak lagi.
  • Tidak banyak butiran yang bocor mengenai Honor 60 Pro, tetapi kedua-dua telefon akan mempunyai banyak persamaan.

Jika anda benar-benar ingin tahu tentang Honor 60 atau Honor 60 Pro yang akan datang, anda telah datang ke tempat yang betul. Kedua-dua telefon pintar utama Honor seterusnya telah bocor dari pelbagai sumber, memaparkan spesifikasi telefon, reka bentuk, laluan warna, tetapan kamera dan banyak lagi.

Kebocoran Honor 60 utama pertama datang daripada rakan-rakan kami di 91Mudah alih dan Ishan Agarwal. Menurut kedua-dua sumber, Honor 60 akan menampilkan paparan OLED Full HD+ 6.7 inci dengan ketumpatan piksel 395ppi. Terdapat cakap-cakap mengenai paparan kadar penyegaran yang lebih tinggi, tetapi tiada nombor tepat disebut dalam khabar angin itu. Dimensi dan berat dikhabarkan masuk pada 161.4 x 73.3 x 7.98mm dan 179 gram.

Honor 60 dilaporkan akan dijalankan pada Qualcomm SoC Snapdragon 778G dan 12GB RAM. Ia sepatutnya datang dengan sokongan sehingga 256GB storan onboard. Bateri berkapasiti 4,800mAh dikhabarkan akan menjana kuasa peranti, dengan sokongan untuk pengecasan pantas 66W. Sokongan Bluetooth 5.2 juga ditetapkan untuk digunakan.

Telefon ini dilaporkan akan dilancarkan dengan sensor utama 108MP dengan apertur f/1.9, sensor ultra lebar 8MP dengan apertur f/2.0, dan kamera apertur 2MP f/2.4 untuk kedalaman.

Akhirnya, Honor 60 akan dilancarkan dengan kulit Magic UI 5.0 syarikat berasaskan Android 11.

Honor 60 akan dilancarkan dalam tiga warna: Starry Sky Blue, Jade Green, dan Juliet. Honor 60 Pro, yang digambarkan di atas, juga akan dilancarkan dalam warna Hitam Cerah.

Terutamanya, yang 91Mudah alih kebocoran tidak memberikan kami banyak butiran tentang 60 Pro. Varian Pro dan bukan Pro akan dilancarkan dengan penderia kamera utama 108MP yang sama, mempunyai saiz paparan yang serupa dan mempunyai kamera swafoto lubang tebuk berpusat.

Terima kasih kepada siaran di Weibo, kita boleh melihat 60 Pro dan 60 dalam cahaya yang sama. Imej paling kiri menunjukkan 60 Pro dalam warna Hitam Cerahnya. Dua imej kedua menunjukkan Honor 60 Pro (kiri) vs Honor 60 (kanan). Paparan Honor 60 kelihatan sedikit lebih besar daripada paparan vanilla 60, tetapi tidak banyak.

Kedua-dua telefon akan diperkenalkan di China pada hari Rabu, 1 Disember, jadi kami tidak perlu menunggu lama untuk mendapatkan butiran lanjut tentang kedua-dua telefon ini.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Spesifikasi, paparan Honor 60 dan Honor 60 Pro dan banyak lagi
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker