Berita Teknologi

Semua keluaran perisian di satu tempat

Pelamin terbuka skrin bersudut 3 Samsung Galaxy Z Fold

Eric Zeman / Android Authority

Selamat datang ke Samsung Galaxy Z Fold 3 hab kemas kini siri! Di sini anda akan temui semua maklumat terbaharu tentang kemas kini perisian untuk telefon lipat terbaharu Samsung. Kami akan memberitahu anda versi perisian semasa untuk peranti dan memberi anda makluman apabila kemas kini baharu dilancarkan.

Anda boleh mengharapkan Galaxy Z Fold 3 mendapat sekurang-kurangnya tiga kemas kini Android utama, termasuk Android 12, Android 13 dan Android 14. Samsung juga jaminan Galaxy Z Fold 3 akan menerima sekurang-kurangnya empat tahun kemas kini keselamatan.

  • Versi stabil semasa: Android 11 dengan One UI 3.1.1
  • Bilakah Galaxy Z Fold 3 akan mendapat Android 12? Disember/Januari 2022 (anggaran)

Kemas kini Samsung Galaxy Z Fold 3 terkini

4 November 2021: Samsung sedang melancarkan kemas kini November 2021 kepada peranti Galaxy Z Fold 3 di Korea Selatan dan beberapa pasaran global. Per SamMobile, kemas kini ini memuatkan versi perisian tegar F926BXXS1AUJB untuk mereka di Eropah dan F926NKSU1AUJ7 di Korea Selatan.

Walaupun terdapat percanggahan penamaan perisian tegar, kedua-dua patch termasuk patch keselamatan November daripada Google dan pelbagai pembaikan keselamatan tambahan daripada Samsung. Tidak jelas sama ada kemas kini itu membawa ciri baharu kepada peranti boleh lipat perdana Samsung.

Anda boleh menyemak kemas kini secara manual dengan mengetik Tetapan > Kemas kini perisian.

Kemas kini sebelumnya

  • 21 Oktober 2021: Kemas kini untuk Galaxy Z Fold 3 dilancarkan di seluruh Eropah yang mengandungi versi perisian tegar F926BXXU1AUJ7. Kemas kini termasuk tampung keselamatan Android Oktober 2021, senarai tampung keselamatan khusus Samsung dan mod potret baharu untuk ciri haiwan peliharaan.
  • 29 September 2021: Versi perisian tegar F926USQU1AUI4 untuk model pembawa dan F926U1UEU1AUI4 untuk peranti tidak berkunci membawakan tampung keselamatan September, tetapi sedikit lagi.
  • 31 Ogos 2021: Samsung dilancarkan Satu UI 3.1.1 kepada Galaxy Z Fold 3 serta barisan boleh lipat yang lain. Versi baharu perisian itu memperkenalkan beberapa ciri baharu, termasuk pilihan untuk memanjangkan kesihatan bateri. Tetapan ini membolehkan pengguna Samsung mengehadkan pengecasan atasan pada peranti mereka pada kapasiti 85%. Kemas kini juga meningkatkan prestasi keseluruhan telefon dan merupakan hentian terakhir sebelum syarikat melancarkannya Satu UI 4 kemas kini berdasarkan Android 12.

Beritahu kami kemas kini Galaxy Z Fold 3 yang anda gegarkan dalam ulasan. Juga, berasa bebas untuk tip kami jika anda telah melihat kemas kini terbaru yang kami terlepas!

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Semua keluaran perisian di satu tempat
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker