Berita Teknologi

Samsung Galaxy A33 menyebabkan kebocoran dengan bicu fon kepala yang hilang

samsung galaxy a33 bocor 1

TL;DR

  • Paparan Samsung Galaxy A33 dikatakan telah bocor.
  • Tangkapan mempamerkan telefon empat kamera dengan paparan berlekuk.
  • Berdasarkan paparan, Galaxy A33 akan menjadi satu lagi telefon Samsung jarak pertengahan tanpa bicu fon kepala 3.5mm.

Telefon pintar Samsung yang akan datang kini telah rosak penutup, tetapi ia bukan telefon pintar Galaxy S22 atau Galaxy S21 FE. Sebaliknya, pemaparan baharu Galaxy A33 mampu milik syarikat telah muncul mempamerkan reka bentuknya dan satu peninggalan yang berpotensi mengecewakan.

Diterbitkan oleh 91Mudah alih dan OnLeaks, Samsung Galaxy A33 nampaknya akan menggunakan kamera empat belakang, paparan AMOLED 6.4 inci bertakik dan penyambung USB-C pada kakinya. Walau bagaimanapun, sesuatu yang anda tidak akan lihat dalam mana-mana pemaparan ialah bicu fon kepala. Mengikuti Galaxy A53 membuat awal bulan ini, nampaknya Samsung kini memotong port audio legasi daripada talian mampu miliknya juga. Mengambil tempat biasa bicu fon kepala di bahagian bawah telefon ialah slot kad SIM.

Bagi butiran lain, 91Mudah alih berkata telefon akan mengukur 9.7mm pada titik paling tebal, dengan panjang 159.7mm dan lebar 74mm. Warna boleh termasuk Hitam, Biru Muda, Jingga dan Putih.

Kebocoran itu tidak termasuk sebarang spesifikasi keras, jadi kami perlu menunggu untuk mengetahui perkara yang disembunyikan Samsung di bawah kulit telefon dan kanta kamera. Penantian itu mungkin tidak terlalu lama. Telefon itu dijangka dilancarkan pada Januari 2022, yang boleh memulakan tempoh pelancaran peranti yang sibuk untuk Samsung.

Sekiranya Samsung mengeluarkan bicu fon kepala daripada telefonnya yang lebih murah?

17 undi

Apakah pendapat anda tentang keputusan jelas Samsung untuk menanggalkan bicu fon kepala daripada telefon jarak pertengahan yang lain? Beritahu kami dengan mengundi dalam tinjauan pendapat kami di atas.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Samsung Galaxy A33 menyebabkan kebocoran dengan bicu fon kepala yang hilang
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker