Berita Teknologi

Program beta OnePlus 8 Android 12 dibuka

OnePlus 8T 2

Luke Pollack / Android Authority

TL;DR

  • Program beta tertutup OnePlus 8 Android 12 yang pertama kini dibuka.
  • Anda perlu memohon satu daripada 400 slot sahaja.
  • Ia mungkin akan mengambil masa sebulan atau dua sebelum program menjadi beta terbuka untuk sesiapa sahaja.

Jika anda memiliki siri OnePlus 9 telefon, anda mempunyai akses kepada versi beta Oxygen OS 12 — berdasarkan Android 12 – buat sementara waktu sekarang. Walau bagaimanapun, Android 12 juga akan datang ke telefon lama daripada OnePlus. Bagaimana dengan mereka?

Walau bagaimanapun, OnePlus mengatakan hanya terdapat 400 slot yang tersedia (200 untuk 8 siri, 200 untuk siri 8T). Itu adalah jumlah ruang yang kecil jadi kemungkinan besar kebanyakan orang tidak akan dapat masuk. Jika anda ingin masuk, kami menasihatkan agar permohonan anda segera dihantar. Cuma klik di sini dan isi borang kemudian silangkan jari anda.

Dengan pelancaran program ini, kami kini tahu bahawa ia akan menjadi satu atau dua bulan sebelum beta terbuka bermula. Ini bermakna sangat tidak mungkin kita akan melihat pelancaran Android 12 OnePlus 8 yang stabil pada tahun 2021. Kemungkinan besar kita akan melihatnya pada awal tahun 2022.

Untuk nilainya, kami telah melihat Oxygen OS 12 pada OnePlus 9 Pro. Walaupun dakwaan OnePlus sebaliknya, ia kelihatan seperti pelabuhan penuh OS Warna Oppo dengan hanya beberapa tweak kecil. Kami juga telah memberitahu anda bagaimana perasaan kita tentang ini.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Program beta OnePlus 8 Android 12 dibuka
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker