Berita Teknologi

Pertama memaparkan kebocoran OnePlus 10 Pro

Logo OnePlus

Robert Triggs / Android Authority

TL;DR

  • Satu set pemaparan yang boleh menjadi OnePlus 10 Pro baru sahaja bocor.
  • Paparan menunjukkan modul kamera unik yang mungkin anda suka atau benci.
  • Walau bagaimanapun, rendering adalah berdasarkan foto prototaip awal, jadi jangan ambil ini sebagai set dalam batu lagi.

Pada awal 2022, kami menjangkakan untuk melihat perdana seterusnya daripada OnePlus. Telefon ini sudah pasti akan menjadi antara keluaran terhangat tahun ini.

Sekarang, kami mempunyai pandangan pertama tentang apa yang boleh menjadi OnePlus 10 Pro (dengan mengandaikan OnePlus tetap dengan skema penamaan biasa). Paparan menunjukkan telefon dengan modul kamera belakang yang sangat unik. Terus terang, kami tidak pernah melihat sesuatu yang seumpamanya.

Lihat juga: Sejarah keseluruhan barisan OnePlus setakat ini

Imej ini datang daripada pembocor yang boleh dipercayai Steve Hemmerstoffer (melalui Zouton). Walau bagaimanapun, tidak seperti kebanyakan keluaran Hemmerstoffer, render ini adalah bukan berdasarkan fail CAD produk yang menuju ke pengeluaran. Sebaliknya, ini adalah pemaparan berdasarkan beberapa foto bocor prototaip kehidupan sebenar yang didakwa adalah OnePlus 10 Pro.

Dalam erti kata lain, pemaparan ini mungkin tidak mencerminkan sepenuhnya produk akhir. Malah, peranti runcit akhirnya tidak kelihatan seperti ini. Oleh itu, mendekati render dengan keraguan yang berat.

Walau apa pun, lihat pemaparan di bawah.

OnePlus 10 Pro membocorkan paparan

Perkara yang paling menarik tentang paparan OnePlus 10 Pro ini ialah modul kamera belakang. Nampaknya mengambil inspirasi daripada siri Galaxy S21 dengan memasukkan modul ke dalam badan untuk mengelakkan benjolan besar. Walau bagaimanapun, ia tidak memanjang ke bahagian atas, yang menyebabkan sebahagian besar bahagian atas badan tidak disentuh oleh modul.

Perlu diingat bahawa modul ini hanya menunjukkan tiga kanta kamera. Bolehkah ini bermakna OnePlus mungkin menggugurkan penderia monokrom OnePlus 9 Pro dan menggunakan hanya persediaan lebar/ultra-lebar/telefoto standard?

Sekali lagi, rendering ini agak goyah, jadi kami tidak akan membuat sebarang kesimpulan lagi. Namun, ini mungkin kelihatan seperti OnePlus 10 Pro.

Apa pendapat kamu? Tekan tinjauan pendapat di atas dan kemudian bunyikan dalam ulasan.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Pertama memaparkan kebocoran OnePlus 10 Pro
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker