Berita Teknologi

Paparan pertama Google Pixel 6a menunjukkan reka bentuk biasa

TL;DR

  • Paparan pertama Google Pixel 6a mempamerkan reka bentuk yang dijangkakan.
  • Jika pemaparan terbukti tepat, model berorientasikan bajet akan sangat serupa dengan Pixel 6 vanila.
  • Malangnya, nampaknya tiada bicu fon kepala di atas kapal.

Kini, terima kasih kepada pembocor yang boleh dipercayai Steve Hemmerstoffer (melalui 91Mudah alih), kami mempunyai idea tentang perkara yang diharapkan daripada Google Pixel 6a. Jika paparan yang bocor ini terbukti tepat, kita boleh menjangkakan telefon yang luar biasa seperti Pixel 6 vanila. Malah, ia mungkin sedikit juga serupa.

Lihat render untuk diri sendiri di bawah.

Paparan Google Pixel 6a bocor

Nampaknya Google sudah selesai dengan reka bentuk “lama” Pixels. Telefon ini nampaknya mengambil semua petunjuk reka bentuknya daripada siri Pixel 6, yang masuk akal apabila anda melihat namanya. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa spekulasi mengenai sama ada Google Pixel 6a akan menggunakan reka bentuk peranti siri A yang lebih lama (seperti Pixel 5a) atau daripada baris baharu, dan pemaparan ini nampaknya menjawab soalan itu.

Menariknya, telefon ini kelihatan sangat hampir dengan Pixel 6 vanila. Tiada bicu fon kepala, paparan 6.2 inci rata, penderia cap jari dalam paparan, kamera dwi-kanta di belakang dan potongan kamera swafoto berpusat di hadapan. . Jika seseorang hanya melihatnya sekilas, mereka mungkin menyangka ia adalah Pixel 6 yang penuh.

Lihat juga: Semua telefon Google Pixel dikeluarkan setakat ini

Mengetahui apa yang kita ketahui tentang peranti siri A, bagaimanapun, terdapat banyak kompromi di dalam telefon. Ia tidak mungkin Google Tensor akan berada di atas kapal, sebagai contoh, yang juga mungkin bermakna ia akan kekurangan beberapa keupayaan fotografi siri Pixel 6 utama. Terdapat juga spesifikasi yang lebih rendah di kawasan lain untuk memastikan harga turun.

Kami tidak tahu bila Google merancang untuk melancarkan telefon ini. Walau bagaimanapun, kerana ia bocor sekarang, ia tidak boleh terlalu jauh — mungkin beberapa bulan. Nantikan, kerana kami mungkin akan mengetahui lebih lanjut tentang Google Pixel 6a sebelum penghujung tahun 2021!

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Paparan pertama Google Pixel 6a menunjukkan reka bentuk biasa
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker