Berita Teknologi

OnePlus RT boleh menjadi nama baharu untuk telefon India

TL;DR

  • Maklumat mencadangkan OnePlus boleh menjenamakan semula 9RT China sahaja kepada OnePlus RT.
  • Ini adalah untuk telefon yang dikatakan pelancaran akan datang di India.
  • Ia sama sekali tidak jelas mengapa syarikat itu akan menukar nama telefon itu, kerana ia kelihatan seperti telefon yang sama.

OnePlus digunakan untuk melancarkan satu perdana setiap tahun. Kemudian ia mula melancarkan dua: satu pada separuh pertama dan model siri-T pada babak kedua. Kemudian ia memperkenalkan varian Pro. Selepas itu, ia mengumumkan talian Nord. Kemudian garisan Nord N. Dan kemudian, tahun ini, ia melancarkan OnePlus 9R, model India sahaja dalam siri 9.

Lihat juga: Sejarah keseluruhan barisan OnePlus setakat ini

Kemudian, ia mengumumkan model China sahaja yang dipanggil OnePlus 9RT, walaupun selepas syarikat itu berkata tidak akan ada model siri-T pada 2021. Kini, menurut Konsol Google Play (melalui Mukul Sharma dan h/t Android Central), syarikat itu mungkin menjenamakan semula 9RT sebagai OnePlus RT untuk pasaran India.

Dengan kata lain, OnePlus 9RT di China akan menjadi OnePlus RT di India. Telefon akan sebaliknya sama, walaupun. Sebagai penyegar, ini bermakna pemproses Snapdragon 888, paparan OLED 120Hz, kamera belakang tiga lensa dan reka bentuk yang menjadikannya kelihatan seperti OnePlus 9 Pro.

Pada asasnya, OnePlus RT akan memasukkan beberapa elemen OnePlus 9 dan mencampurkannya dengan siri Nord. Ia akan menjadi satu lagi batu loncatan antara barisan jarak pertengahan dan barisan perdana utama — walaupun OnePlus 9R, sebuah lagi eksklusif India, sudah melakukannya. Tetapi oh baiklah.

Memandangkan telefon ini kini berada di Play Console, ia sepatutnya tidak lama sebelum pasaran India melihatnya.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: OnePlus RT boleh menjadi nama baharu untuk telefon India
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker