Berita Teknologi

Kertas dinding Rabu: Kertas dinding Android 2021-11-24

C. Scott Brown / Android Authority

Selamat datang ke Kertas Dinding Rabu! Dalam pusingan mingguan ini, kami akan memberikan anda segelintir Kertas dinding Android anda boleh memuat turun dan menggunakan pada telefon, tablet, malah komputer riba/PC anda. Imej akan datang daripada orang ramai di sini Android Authority serta pembaca kami. Semua percuma untuk digunakan dan datang tanpa tera air. Format fail ialah JPG dan PNG, dan kami akan menyediakan imej dalam kedua-dua mod landskap dan potret, supaya ia akan dioptimumkan untuk pelbagai skrin.

Untuk dinding terbaru serta semua yang dari minggu sebelumnya, lihat pautan Drive ini. Ingin menyerahkan sendiri? Pergi ke bahagian bawah artikel ini.


Kertas dinding Rabu: 24 November 2021

Satu minggu lagi, satu lagi koleksi beberapa kertas dinding yang hebat! Di Amerika Syarikat, kita semua sedang bersiap sedia untuk jamuan besar Hari Kesyukuran esok. Kami berharap semua orang di seluruh dunia mengalami minggu yang hebat dan sentiasa bersyukur! Kertas dinding ini harus mencerahkan hari anda, tidak kira.

Kami mempunyai tiga imej hebat daripada pembaca kami yang akan kelihatan hebat pada telefon, tablet atau PC anda. Seperti biasa, kami juga mempunyai beberapa imej dari Android Authority pasukan.

Pertama, kami mempunyai gambar pokok mangga di Filipina daripada pembaca Joaquin Andres Balbas. Kami juga mempunyai gambar yang menakjubkan daripada pembaca Jim Wilhelm kucing cantik mereka Molly. Akhirnya, kami mempunyai gambar trippy sebenar lukisan dengan latar belakang bercahaya daripada Jyanamjit Lahkar!

Daripada Android Authority pasukan, kami mempunyai tangkapan skrin yang kemas dari permainan Destiny 2 seperti yang ditangkap oleh Joe Hindy. Ini bagus untuk kertas dinding desktop! Kami juga mempunyai dinding berbatu bertekstur bagus yang dirakam Rita El Khoury. Akhir sekali, bagi anda yang merindui cuaca yang lebih panas, kami mempunyai gambar pantai yang biru Matt Horne.

Pastikan anda memuat turun foto ini dalam peleraian tinggi dari pautan Drive ini!

Cara menyerahkan kertas dinding Android anda sendiri

Kami sangat teruja untuk melihat sumbangan anda sendiri kepada projek Wallpaper Wednesdays kami. Sebelum menghantar, berikut adalah peraturan:

  • Penyerahan anda hendaklah ciptaan anda sendiri. Ini bermakna foto yang anda ambil, seni digital yang anda cipta, dsb. Tolong jangan serahkan karya orang lain. Itu tidak hebat.
  • Anda mesti bersetuju untuk membiarkan Android Authority kongsi kertas dinding Android anda secara percuma dengan sesiapa sahaja yang mahukannya.
  • Kami tidak akan menerima imej bertanda air. Walau bagaimanapun, anda akan mendapat kredit dan pautan dalam artikel itu sendiri. Kami boleh memaut ke tapak web anda, Twitter anda, Instagram anda, dsb.

Bersedia untuk menyerahkan? Hantarkan e-mel kepada kami melalui klik di sini. Anda perlu memasukkan versi resolusi tertinggi imej yang boleh anda berikan, nama anda dan penerangan ringkas tentang imej itu. Jika anda mahu kami memautkan ke halaman yang anda miliki dalam kredit anda, sila berikan itu juga, tetapi itu adalah pilihan.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Kertas dinding Rabu: Kertas dinding Android 2021-11-24
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker