Berita Teknologi

Kebocoran Royole FlexPai 3 mendedahkan reka bentuk baharu termasuk kamera swafoto timbul

RoyoleFlexPai 2 dibentangkan

TL;DR

  • Paparan baharu Royole FlexPai 3 telah bocor.
  • Telefon lipat nampaknya akan menampilkan reka bentuk baik pulih yang besar berbanding pendahulunya.
  • Perubahan yang paling ketara ialah kekurangan bar kamera menegak dan penggunaan kamera swafoto timbul.

Royole melancarkan yang pertama telefon boleh lipat kembali pada tahun 2018, yang kini kelihatan sangat lama dahulu. FlexPai yang asal tidak mempunyai penghalusan, tetapi ia membuka ceruk untuknya Samsung dan Huawei untuk menyatakan tuntutan mereka. Kini, nampaknya Royole sedang mengusahakan lelaran ketiga telefon boleh lipatnya.

Kami mendapat gambaran pertama Royole FlexPai 3 daripada imej yang diusik oleh tipster Evan Blass, tetapi apa yang boleh kita perolehi daripadanya?

royole flexpai 3 bocor

Baiklah, sebagai permulaan, Royole membuang bar kamera menegak yang digunakan pada FlexPai 2. Sebaliknya, ia memilih susunan kamera belakang persegi yang membungkus sekurang-kurangnya dua kamera yang boleh dilihat. Di hadapan, telefon ini kelihatan mempunyai kamera pop timbul untuk swafoto dan tugas panggilan video. Kekurangan bar kamera menegak bermakna paparan merentangi lebih banyak bahagian hadapan telefon, tetapi ini tidak bermakna FlexPai 3 memperoleh bezel yang lebih sempit atau engsel yang lebih padat.

Butiran lain yang perlu diberi perhatian ialah port USB-C di tepi bawah telefon yang diapit oleh gril pembesar suara, manakala di tepi kanan Flexpai 3 terletak apa yang boleh menjadi penderia cap jari.

Spesifikasi Royole FlexPai 3

Bagaimana pula dengan spesifikasi? Menurut penyenaraian TENAA dari Februari (h/t GSMArena), Royole FlexPai 3 mungkin menggunakan paparan 7.2 inci, bateri 3,360mAh yang agak kecil, dan badan setebal 7mm apabila dibuka. Ini akan menjadikannya lebih padat dan mungkin lebih murah daripada pendahulunya.

Terutama, cabutan utama FlexPai 2 ialah harganya. Ia datang dalam ~$500 lebih murah daripada Galaxy Z Lipat 2 semasa pelancaran. Jika Royole menggunakan strategi harga yang serupa dengan FlexPai 3, harga sub-$1,300 tidak akan menjadi persoalan. Tetapi adakah ia boleh didapati di luar China? Kami perlu menunggu untuk mengetahuinya.


Apakah pendapat anda tentang reka bentuk kamera pop timbul Royole untuk FlexPai 3? Beritahu kami reka bentuk kamera swafoto yang anda suka pada telefon boleh lipat dengan mengundi dalam tinjauan pendapat kami di atas.Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Kebocoran Royole FlexPai 3 mendedahkan reka bentuk baharu termasuk kamera swafoto timbul
Source link

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker