Berita Teknologi

Apakah pendapat anda tentang penderia cap jari dalam paparan hari ini?

Tangkapan produk Asus ROG Phone 5 pengimbas cap jari dengan skrin dihidupkan

Ryan-Thomas Shaw / Android Authority

Dalam paparan pengesan cap jari telah wujud selama hampir empat tahun, bermula sejak Vivo dan Huawei pada 2018. Usaha pertama ini agak perlahan dan terdedah kepada ralat pengimbasan, tetapi semua orang daripada Samsung dan Xiaomi kepada OnePlus dan Google telah menerima teknologi itu sejak itu.

Kini setelah hampir empat tahun berlalu, kami ingin mengetahui pendapat anda tentang penderia cap jari dalam paparan hari ini. Adakah mereka sebenarnya baik hari ini? Beritahu kami dengan mengambil tinjauan pendapat kami di bawah.

Kami telah melihat beberapa peningkatan teknologi di atas kertas, mesti dikatakan. Sesetengah syarikat telah memperkenalkan pengimbas cap jari ultrasonik untuk pengalaman yang lebih baik, manakala jenama juga telah menggembar-gemburkan kawasan pengimbasan yang lebih besar dan bacaan yang lebih pantas sebagai penambahbaikan lain.

Kemudian sekali lagi, kami masih menunggu teknologi cap jari di bawah paparan yang meliputi separuh skrin, seperti yang kami lihat dari Konsep Apex Vivo kembali pada tahun 2018. Pengulas kami sendiri juga telah mengadu tentang Piksel 6 pengalaman buka kunci cap jari baris. Oleh itu, tidak dijamin bahawa setiap telefon dengan penderia cap jari bawah paparan akan menawarkan pengalaman yang hebat.

Tetapi apakah pendapat anda tentang teknologi hari ini? Jadikan suara anda didengari melalui tinjauan pendapat di atas dan tinggalkan komen jika anda mempunyai lebih banyak perkara di fikiran anda.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Apakah pendapat anda tentang penderia cap jari dalam paparan hari ini?
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker