Berita Teknologi

27.3 Lazada Bday Sale – Diskaun BESAR Untuk Smartphone Sehingga RM1000!

Lazada Birthday Sale menawarkan peranti telefon pintar pada harga yang lebih rendah dengan diskaun yang tinggi

Lazada seringkali bekerjasama dengan syarikat telefon pintar di Malaysia untuk menawarkan telefon pintar pada harga yang rendah. Kini, anda boleh berjimat sehingga RM1000 jika anda beli sewaktu Lazada Birthday Sale pada 27 Mac ini. Antara jenama terkenal pada Lazada Birthday Sale adalah Huawei, Xiaomi, Oppo, Vivo, Realme dan Wiko. Berikut adalah sebahagian telefon yang akan terlibat dengan harga diskaun:

1. Huawei Nova 4e 6GB RAM + 128GB ROM

Telefon ini berharga RM999 ketika dilancarkan dahulu, kini anda boleh memiliknya pada harga RM598 di Lazada.

2. OPPO Reno (6GB RAM + 256GB ROM)

Telefon ini berharga RM1999 sewaktu dilancarkan di Malaysia pada sebelum ini. Jika anda belum membelinya, ini adalah peluang yang baik kerana ia akan dijual pada harga RM999 pada 27 Mac ini di Lazada. Jimat RM1000!

3. realme 6 (4GB RAM + 128GB ROM)

realme 6 baru sahaja dilancarkan tetapi tidak terlepas dengan promosi dari mereka iaitu penjimatan sebanyak RM200! Telefon ini berharga RM999 dan anda boleh memiliknya dengan lebih murah iaitu RM799 pada 27 Mac ini di Lazada.

Fuhh, banyak penjimatan jika anda berjaya merebut peluang ini. Untuk melihat lebih banyak telefon dan promosi lain, anda boleh lihat di Lazada Birthday Sale.

Lazada Birthday Sale

 

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker