Trik dan Tips Komputer Peribadi

Illegear Raven SE- Laptop Gaming Pada Harga Mampu Milik

Illegear merupakan syarikat temptan yang menfokuskan kepada penghasilan laptop berkuasa tinggi pada harga yang berbaloi.

Pretasi yang menggagumkan, reka bentuk minimalis, ringan dan mudah dibawa ke mana-mana. Semuanya lengkap dengan harga yang rendah, siri Raven merupakan pemenang anugerah dalam industri gaming.

Terbaru dari mereka, laptop Illegear Raven SE ditawarkan bermula pada harga RM3099 sahaja dan ia hadir dengan spesifikasi yang cukup hebat.

Model ini hadir dengan pilihan cip pemprosesan Intel Core i7-9300H dan Intel Core i7-9750H. Model ini menyokong sehingga 32GB RAM dan anda boleh menambah storan SSD NVMe yang benar-benar pantas.

Laptop gaming ini mempunyai GPU yang cukup berkuasa untuk memainkan permainan moden pada resolusi 720P dan 1080P. Ia mempunyai pilihan kad grafik NVIDIA GeForce GTX 1650 ataupun NVIDIA GeForce GTX 1050 untuk anda tentukan.

Skrin laptop bersaiz 15.6″ FHD Anti-glare IPS / AHVA Display featuring INFINIVISION Bezel-less Technology.

Manakala teknologi penyejukan yang diterapkan adalah amat bagus sekali – Dual-heatpipe, Dual-vent dan Dual-fan Cooling. Malah, ia diaplikasikan dengan thermal-paste berkualiti tinggi Thermal Grizzly Krynout.

Hasilnya, pengalaman bermain permainan video pada laptop ini cukup memuaskan walaupun dari pagi hingga ke petang tanpa masalah. Untuk maklunat lebih lanjut, anda boleh dapati di Store Illegear : Raven SE.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker