Lain-Lain

Ayuh Rebut TOPUP PERCUMA 100% Cashback Terhad Sehingga 31 Mac 2019 SAHAJA!

Pernah tak anda dengar tentang e-wallet? Apakah itu e-wallet? Bagaimanakah cara penggunaan e-wallet? Haa! Mai sini Bijak Android nak ajar, e-wallet ialah dompet digital yang digunakan untuk pelbagai transaksi secara eletronik mahupun secara maya. Mudah bukan? Antara perintis terawal e-wallet ini ialah oleh Elon Musk yang mengasaskan PayPal. Pernah dengar PayPal? Iyaa kalau anda pernah dengar, dekat Malaysia pun ada juga tau. Apa e-wallet yang ramai orang Malaysia guna? Tak lain dan tak bukan Boost App lah!
Kalau korang nak tahu, Boost App ini boleh melakukan banyak perkara. Contohnya anda hendak melakukan pembayaran bil, menghantar dan menerima duit di mana-mana sahaja tanpa ada caj tersembunyi! Banyak retailer yang menerima pembayaran melalui Boost App ini. Mudah bukan!
Boost App ini juga banyak mengadakan promosi yang pasti tidak merugikan kita sebagai pengguna. Cuba korang fikir, kalau korang beli barang dan harga barang itu lebih murah daripada korang beli secara cash! Menarik kan? Tambah tengah masa-masa gawat ekonomi ini, lagi lah awesome kalau dapat beli barang murah!

Dapatkan sehingga 100% Cashback Bila Anda Topup!

Haa! Ini salah satu promosi perlu korang rebut. Bayangkan, korang topup RM30 tapi duit tak tolak sikit habuk pun. Boleh korang topup lagi sekali bukan? Atau kotang boleh guna duit tu untuk perkara lain haaa.. Rugi tau kalau tak rebut.

Apa yang korang boleh dapat dengan promosi Boost ni?

Sama je macam biasa korang topup tu, tapi kalau menerusi Boost App ni, korang boleh dapat lebih lagi. Tak rugi pun kan!

Bagaimana?

Mula-mula sekali anda mestilah kena download dulu Boost App ni. Barulah boleh guna kan?
Haa Bijak Android dah mudahkan untuk korang, klik je link kat bawa ni terus korang boleh download.

Boost App (Android)

Boost App (iOS)

Dah download korang ikut je gambar di bawah ni
  
Haaa, Mudah je kan?

Cepat-cepat, promo ini sampai 31hb Mac 2019 je tau

  •  

     

     

Baca juga :  20 Root Apps Terbaik 2018 (Terbaru)
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker