Lain-Lain

Update Terbaharu PUBG Mobile Bakal Digegarkan dengan Zombie!

Salah satu permainan moden yang hebat, Players Unknown Battle Ground (yang dikenali sebagai PUBG), tiba di Android tahun lepas dan membuktikan hit yang gila. Lebih baik lagi, versi mudah alih permainan royale pertempuran popular ini disokong dengan baik, dan sekumpulan ciri baru baru tiba dengan kemas kini terkini. Bersedia untuk mencuba beberapa senjata baru yang hebat di dalam hutan? Masa untuk melompat ke perjuangan dan memenangi winner winner chicken dinner!

Update: versi 0.10.5 menampilkan senjata AR baru dengan pancaran Laser


Versi terkini PUBG Mobile telah mula beralih kepada pemain dan dengan itu terdapat segelintir ciri baru yang hebat. Antara penambahan adalah senjata AR baru dengan lampiran penglihatan laser yang dipanggil Mk47 Mutant. Ia menawarkan pelbagai mod tembakan serta klip 20-peluru. Anda boleh melanjutkan saiz klip ke 30 dengan menambah majalah yang lebih besar. Items lama, seperti genggaman, muzzles dan skop, juga serasi dengan Mk47 Mutant baru.
Senjata Mk47 Mutant yang dipasang dengan laser

Penerbit Tencent mengatakan bahawa penglihatan laser baru menawarkan kawalan balik yang lebih baik untuk menembak musuh jauh tanpa skop lebih mudah. Juga datang ke PUBG Mobiles adalah musim kelima Royal Pass. Musim baru akan ditambah pakaian, emel, aksesori dan hadiah lain yang baru. The Royal Pass Season 5 juga telah bermula hari ini pada jam 10:00 waktu Malaysia!
Set pakaian percuma jika anda beli UC kadar tertentu
Juga disahkan untuk PUBG adalah mod zombi! Dalam tweet berasingan yang ditandai @RE_Games, ia berkata: 

“Untuk meraikan Resident Evil 2 yang sangat dinanti-nanti pada 25 Januari, kami sedang merayakannya sekarang dengan acara Duos! Kami berharap dapat melepaskan kandungan kolaborasi ini nanti bulan dan tidak sabar lagi untuk berkongsi dengan anda. “

Terdapat juga bug fix dan tweak seperti loot di Vikendi kini telah disetting semula dan in-game shop juga diselaraskan. Walaupun team official PUBG Mobile mengumumkan kemas kini secara rasmi, ketersediaannya bergantung kepada rantau anda, jadi jika anda tidak melihat kemas kini yang tersedia untuk peranti anda, hanya duduk, anda mungkin perlu menunggu pelancaran untuk tiba di peranti anda.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker