Lain-Lain

Pemenang UNLIMITED CALL DAN MEDIA SOSIAL pada Harga GILERRRRR!

Adakah anda seorang yang gemar call tidak mengira masa? Tetapi kadar panggilan kini ada yang tidak mesra poket sehingga menyukarkan anda untuk menguruskan pengeluaran duit. Terutama kalau anda tengah bercinta pasti selalu melakukan panggilan untuk melepaskan rindu. Namun kini, UMOBILE menjadi penyelamat kepada anda.

Dengan kadar plan yang berbaloi mengikut kemampuan dan bajet anda yang ‘cukup-cukup makan’, Umobile merupakan pilihan yang tepat dan berbaloi.  Telco Umobile menawarkan beberapa plan prabayar dan pascabayar yang boleh dijadikan sebgai pilihan bagi orang yang sedang mencari telco yang terbaik.

Berita baik untuk anda!, Kini, UMOBILE menawarkan plan yang baharu GilerTalk30 atau GT30. Jap! macam pernah dengar dah. Belum lagi bro. Ni baru je dilancarkan semalam yang mana Umobile melancarkan pelan panggilan UNLIMITED ke seluruh rangkaian HANYA PADA RM25 SAHAJA SEBULAN!!

Gila bukan? Sesuai untuk anda yang kaki call, kaki OTP dan kaki sembang haha, opss.
Cuba lihat perbandingan kadar panggilan UNLIMITED di bawah dan lihat sendiri.

Sudahla murah, mengancam dengan UNLIMITED SOSIAL PULA. Unlimited Call dengan Unlimited  FB, IG dan Twitter. Apa lagi? Serbu laahh.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker