Trik dan Tips Telefon Pintar

KickAss Torrents Terbaru | 3 Laman Torrent Terbaik 2018

maxresdefault

Kembali pada bulan Julai, laman pengedar BitTorrent terbesar dan paling terkenal di dunia ialah KickassTorrents (KAT cr) dengan berjuta-juta pelawat harian yang unik, telah ditutup oleh pihak berkuasa AS berikutan penangkapan pemiliknya bernama Artem Vaulin di Poland.

Laman web peer-to-peer (P2P) iaitu KickassTorrents menjadi hub download terbesar di dunia setelah The Pirate Bay pergi offline selama lebih dari sebulan berikutan serbuan pihak polis pada bulan Disember 2014.

Kini, sejurus selepas penutupan laman KickAss Torrents yang asal, sekumpulan kakitangan laman web yang bercadang bagi melancarkan forum Katcr.co , dengan harapan dapat membawa balik laman-laman muat turun Kickass Torrent ke zaman keemasannya, pada masa akan datang.

KickAss Torrents Terbaru dan Alternatifnya

Katcr.co kini melancarkan laman web torrent yang berfungsi sepenuhnya, yang kelihatan sama dengan portal asal Kickass Torrents (KAT), dan menjadi tuan rumah sejumlah besar fail torrent dan pautan magnet untuk filem torrent, rancangan TV, perisian, permainan, e-book , dan torrent muzik, menurut laporan oleh TorrentFreak.

Sekiranya laman web KickassTorrents baru ini tidak dapat diakses, berikan beberapa percubaan, kerana laman torrent sentiasa menerima jumlah trafik yang sangat besar dalam satu tempoh.

Sekiranya jika masih belum dapat akses mana-mana laman torrent, anda harus menggunakan VPN. Seperti di Australia, kerajaan mereka mengarahkan perkhidmatan internet (ISP) untuk menghalang para pengguna untuk mengakses laman haram ini.

Baca juga :  Terlupa Pattern Lock Android? Berikut Cara Mudah Nak Atasinya!

Jika anda masih tidak dapat buka mana-mana laman torrent, anda harus mencuba link alternatif untuk aksesnya.

  • https://kickass.cd/
  • https://kat.am
  • http://kickasstorrent.cr
  • https://kickasstorrents.pw
  • https://kickass.cm


3 Laman Torrent Terbaik dan Enjin Carian Torrent

Selain KickAss Torrents, pengguna dalam talian telah menemui beberapa alternatif Torrent KickAss yang terbaik.

Walaupun kami tidak menyokong apa-apa tindakan pelanggaran hak cipta atau memuat turun kandungan yang menyalahi undang-undang, berikut adalah beberapa cadangan utama untuk alternatif KickAss Alternatif yang orang ramai kongsi di laman web media sosial:

1. Pirate Bay

Antara alternatif KickAss Torrent yang terbaik adalah PirateBay , tetapi selepas berada dalam kontroversi beberapa pelanggaran hak cipta, banyak penyedia perkhidmatan dan ISP menghalang perkhidmatan ini dan laman alternatifnya juga.

Walau bagaimanapun, pengguna masih boleh mengakses laman web ini dengan menggunakan perkhidmatan VPN atau proksi untuk memintas sekatan penyedia perkhidmatan.

The PirateBay adalah enjin carian torrent Sweden terkenal yang digunakan di seluruh dunia untuk memuat turun bahan cetak rompak dan magnet ke perisian, filem, fail muzik dan rancangan TV secara percuma.

2. 1337x – [1337x.to]

Jika anda suka tapak seperti piratebay dan torrent kickass, 1337x akan menjadi tapak muat turun torrent anda.

Tapak perkongsian fail ini telah lama wujud dan menjadikannya sebagai alternatif yang boleh dipercayai dan bagus untuk KickAss Torrents. Sama seperti KickAss Torrent, 1337x menawarkan bar carian yang mudah dan mesra pengguna tanpa reka bentuk kompleks yang keliru.

Anda juga boleh mencari fail torrent dan pautan magnet mengikut kategori atau terus ke bahagian Top 100 untuk torrents yang viral di laman web itu.

3. TorLock – [torlock.com]

TorLock ialah salah satu daripada laman web yang paling bagus untuk membolehkan pengguna memuat turun fail torrent berkualiti tinggi dan pautan magnet.

Torlock adalah laman muat turun filem yang unik yang menawarkan muzik, permainan, perisian, siri TV terbaharu, dan filem secara percuma.

Dengan “No Takes Site Torrent” sebagai moto rasmi, Torlock didedikasikan untuk menyenaraikan 100 peratus torrents yang sah sahaja. Laman ini juga mencabar pengguna untuk mencari torrents palsu dan mendapatkan pampasan sebanyak $ 1 untuk setiap penemuan yang mereka jumpa.

Nak Layan Torrent? Baca ni !

Setiap ISP di Malaysia adalah unik dan bagus sekali. Yang asas kita tahu ialah Download Speed dan Upload Speed, namun ada juga Torrent speed. Jika kelajuan internet anda ialah 10Mbps, speed torrent anda tidak akan mencapai 10Mbps, mungkin kurang, mungkin lagi tersangat jauh bezanya.

Seperti plan GX30 dan GX50 oleh Umobile, mereka menawarkan internet tanpa had dengan kelajuan yang dihadkan iaitu 3Mbps dan 5Mbps. Tahukah anda torrent speed mereka pula? iaitu 64kbps sahaja (seperti internet asas).

Walaupun kelajuan torrent ini bergantung kepada beberapa faktor seperti kesihatan torrent & bilangan pengguna, tetapi kelajuan torrent yang dibenarkan oleh pihak ISP yang memainkan peranan yang besar. jom baca Torrent vs Direct Download

Baca juga :  Tips Facebook yang anda perlu tahu.
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker