Lain-Lain

Top 10 Game Android Berbayar & Dapatkannya Secara PERCUMA

depositphotos_37447935-stock-illustration-top-10-stamp
Artikel hari ini tentang TOP 10 game android berbayar yang anda boleh dapatkannya secara FREE. Di Play Store, harga setiap game yang akan dipaparkan ialah dari RM10 hingga RM40. Ramai yang tidak mampu untuk membelinya, maka anda berada di tempat yang betul.

Disclaimer

 • Bijak Android tidak simpan mana-mana aplikasi di dalam server kami
 • Semua file bukanlah milik kami
 • Yang dah bekerja dan masyuk diharapkan beli terus
 • Perbuatan ini akan merugikan pihak Developer

Mari kita teruskan. Untuk pengetahuan anda, TOP 15 ini bukanlah diambil terus dari TOP Chart di Play Store, tapi ia disenaraikan oleh saya sendiri. Harap anda enjoy okay. Lagi satu, description bagi setiap game adalah translated, maka ayat dia akan terabur sebab malas nak tulis semula.

1. Hitman: Sniper

hitman-sniper-android-thumb

 • MENJADI ASSASSIN SELESAI MUDAH
  Melangkah ke kasut Agen 47 di Hitman: Sniper dan temukan pengalaman sniper yang paling menarik di telefon bimbit.

 • MISI Taktik di MONTENEGRO
  Mengasah kemahiran strategik anda dan menyelaraskan pembunuhan sempurna sasaran anda.

 • ZOMBIE CHALLENGE MODE DALAM NILAI KEMATIAN
  Sediakan tindakan tanpa henti dalam ujian keras ketepatan dan kecepatan pelaksanaan anda.

 • LEBIH DARIPADA 150 MISI DAN 11 TARGET BERBEZA
  Mengasah taktik anda untuk pembunuhan yang sempurna kerana anda mendedahkan rahsia dan peluang baru.

 • 17 ARAHAN DENGAN KEMUDAHAN UNIK
  Hilangkan sasaran, kumpulkan bahagian senjata dan pelengkapan lengkap untuk membuka senjata yang paling kuat.

Download

2. The Amazing Spider-Man 2

Screenshot Image
PERMAINAN RASMI
• Sling web, mendaki dinding dan menembak web sebagai Spider-Man yang pantas dan pantas!
• Kisah asal mengembang pada filem Marvel yang sangat dinanti-nantikan!
• Melangkaui filem Sony dan masuk ke komik dengan watak baru seperti Black Cat dan Screwball.
• Membuka kunci Spider-Man sesuai seperti Symbiote Spider-Man, Iron Spider dan Ultimate Comics Spider-Man!
• Berpaling kepada penjahat terkenal seperti Venom, Green Goblin, Electro, dan Kraven the Hunter!
• Aksi suara berkualiti tinggi dan cutscenes aksi sinematik 3D membawa pengalaman filem ke kehidupan!

Download

3. Football Manager Mobile 2018


Dengan keserasian merentasi majoriti telefon pintar dan tablet, anda akan melancarkan musim-musim dalam FM Mobile sementara masih mengalami pengalaman bola sepak yang sahih – dengan semua pemain dan kelab utama yang ditampilkan dari seluruh dunia.

Terdapat 17 negara besar untuk mendasarkan diri anda termasuk semua liga besar Eropah, jadi anda akan menjadi bos di salah satu kelab terkemuka di dunia.

Pemindahan dan taktik adalah sepenuhnya kepada anda, jadi anda akan memainkan pasaran pemindahan dan memutuskan siapa yang bermain dan siapa yang memanaskan bangku simpanan.

Ia turun kepada anda untuk memastikan para pemain, lembaga dan peminat gembira dan memimpin kelab anda untuk kemenangan, dan siapa tahu – mungkin suatu hari nanti mereka akan menamakan stadium selepas anda!

Download

4. Minecraft – Pocket edition


Minecraft adalah permainan video bebas pasir yang asalnya dicipta oleh programmer Sweden Markus “Notch” Persson dan kemudiannya dikembangkan dan diterbitkan oleh syarikat Sweden Mojang.

Aspek kreatif dan bangunan Minecraft membolehkan pemain untuk membina pembinaan daripada kiub bertekstur dalam dunia 3D yang dihasilkan secara procedural. Aktiviti lain dalam permainan termasuk penerokaan, pengumpulan sumber, kerajinan, dan pertempuran.
Download Now

5. Assassin Creed

Cover art
Mainkan permainan ACTION RPG yang pertama Francais CREED ASSASSIN yang diiktiraf.
Terokai RENAISSANCE ITALIAN melalui mata ASSASSIN SENDIRI anda, berpuluh-puluh misi lengkap dan membongkar misteri epik The Crows.
Download

6. Grand Theft Auto: San Andreas

Cover art
Lima tahun yang lalu, Carl Johnson melarikan diri dari tekanan hidup di Los Santos, San Andreas, sebuah bandar yang merobohkan dirinya sendiri dengan masalah geng, dadah dan rasuah. Di mana ahli filem dan jutawan melakukan yang terbaik untuk mengelakkan peniaga dan gangbanger.

Kini, pada awal tahun 90-an. Carl terpaksa pulang ke rumah. Ibunya telah dibunuh, keluarganya telah hancur dan rakan zaman kanak-kanaknya sedang menuju ke arah bencana.
Ketika kembali ke kawasan kejiranan, beberapa polis yang korup membingkai dia untuk pembunuhan. CJ dipaksa dalam perjalanan yang membawanya ke seluruh negeri San Andreas, untuk menyelamatkan keluarganya dan mengawal jalan-jalan.
Download

7. Real Drift Car Racing

unnamedPAZX7WRO
Dengan 20 juta muat turun di seluruh dunia Real Drift Car Racing adalah simulasi perlumbaan drift 3D yang paling realistik pada peranti mudah alih, namun mudah untuk dikawal dan menyeronokkan untuk bermain berkat penolong drift yang inovatif.

Bersiap sedia untuk memandu kereta berprestasi tinggi (turbo atau secara semula jadi disedut) dan membuat mereka hanyut pada kelajuan tinggi dalam trek yang direka khas untuk perlumbaan drift.

Meningkatkan kemahiran perlumbaan dan perlumbaan drift dan dapatkan wang maya untuk menyesuaikan dan menyesuaikan kereta anda.

Perlumbaan untuk memerangi rekod dunia leaderboard atau hanya untuk bersenang-senang dalam mod freeride.
Download

8. Bully: Anniversary Edition

Cover art
Tradisi Permainan Rockstar yang terancam, permainan asli dan penceritaan ceritakan lidah yang mencekik menyerang kebun sekolah di Bully: Edisi Ulang Tahun. Sebagai Jimmy Hopkins yang berusia 15 tahun, anda akan menavigasi hierarki sosial sekolah persediaan yang korup dan runtuh, Bullworth Academy. Berdiri dengan pembuli, dijemput oleh guru, mengalahkan joke di bola mengelak, bermain pranks, menang atau kalah gadis itu dan bertahan setahun di sekolah terburuk.

Bully: Edisi Ulang Tahun merangkumi segala-galanya dari Bully yang diiktiraf secara kritis: Edisi Beasiswa serta sokongan untuk paparan resolusi tinggi, grafik yang dipertingkatkan, pencahayaan dan tekstur yang lebih baik, dan kawalan yang direka semula untuk permainan sentuhan, sambil menambah multiplayer dengan Cabaran Rakan baru.

Cabaran Rakan adalah bilik darjah kepala dan permainan arked gaya mini: lihat siapa yang boleh membedah katak tercepat dalam Biologi, menyelesaikan masalah perkataan dalam bahasa Inggeris, membantu tupai terbang memusnahkan musuhnya dengan acorns dalam Nut Shots, dan banyak lagi.
Download

9. Need for Speed™ Most Wanted

Cover art
Gantung, tekan gas dan tahan ketat; anda berada dalam perjalanan hidup anda. Polis mengalahkan, pesaing yang mengalahkan – dan keluarlah rakan-rakan anda – dalam Need for Speed yang paling berbahaya lagi. Adakah anda berani untuk menjadi yang Paling Dikehendaki?

BUAT MASALAH, ANDA DIKEHENDAKI
Mengelak pasukan polis yang tidak henti-henti semasa anda bertempur dengan pelumba jalanan. Perlumbaan dan mengejar kereta panas seperti SRT Viper GTS, Porsche 911 Carrera S, Hummer H1 Alpha, dan banyak lagi. Rasakan intensiti perlumbaan jalan tanpa brek yang dibenarkan dengan kerosakan kereta penuh realistik buat kali pertama di telefon bimbit.

MENINGKAT MARKAH ANDA
Log masuk ke Asal untuk memeriksa Senarai Wanted dan cari tahu siapa yang Paling Dikehendaki di seluruh platform dan di antara teman-teman anda. Kemudian, tantang rakan anda dan buktikan kemahiran perlumbaan anda dalam persaingan tanpa henti.
Download

10. Cytus II

Cover art
“Cytus II” adalah permainan irama muzik yang dihasilkan oleh Rayark Games. Ini tajuk permainan irama keempat kami, mengikuti jejak tiga kejayaan global, “Cytus”, “DEEMO” dan “VOEZ”. Sekuel ini untuk “Cytus” membawa kembali kakitangan asal dan merupakan hasil kerja keras dan pengabdian.

Di masa depan, manusia telah mendefinisikan semula pembangunan dan sambungan internet. Kini kita boleh dengan mudah menyegerakkan dunia sebenar dengan dunia internet, mengubah kehidupan seperti yang kita ketahui selama ribuan tahun.

Di ruang internet maya cyTO, terdapat sebuah legenda DJ misterius Æsir. Muziknya mempunyai pesona yang sangat menarik; orang jatuh cinta dengan muziknya. Rumor memaklumkan bahawa setiap nota dan pukulan muziknya menyentuh khalayak
kedalaman jiwa mereka.
Download

Ha itu dia top 10 kita. Lepas download, nak buat apa ? Teruskan membaca

Cara Install APK & OBB Selepas Download

Setiap file kita download untuk install dekat telefon ialah APK (iaitu installer). So nak tahu dengan lebih lanjut Apakah itu APK & Cara Install

Masa kita nak download mana-mana game yang beratnya beratus MB hingga GB akan ada file berasingan iaitu OBB (file game).

1. Download APK dan OBB dari link yang diberi.
2. Install APK dan jangan open.
3. Pindah file OBB dari folder Download (Device storage>Download) kepada folder OBB (Device storage>Android>obb)

Tips:

 • Sdcard0 juga dikenali sebagai Device storage
 • Anda boleh guna mana-mana file manager yang ada dalam telefon atau download dari play store. (Contoh: ES File Explorer)
 • Jika anda download file dalam compressed (contoh: zip, rar) , pastikan decompress/extract dulu.
 • Ada separuh game (contoh Football Manager Mobile 2018) tidak menggunakan OBB tetapi ia menggunakan Data, tapi jarangla. Kebanyakkan guna OBB.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker